Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Isnin, 23 November 2009

Jemputan Pada Raya Korban

Salam Semua,

Dijemput semua sekeluarga ke kenduri Adil Adha yang akan diadakan pada 27.11.09 hari' Raya Pertama', bertempat di perkarangan surau Sungai Nibong Tengah (dibelakang Suny Char Kueh Teow),bermula jam 3.00 petang hingga ke malam.


Kita akan menyembelih 2 ekor lembu untuk digulaikan sepenuhnya,pada hari Khamis selepas Asar,pada malam gotong royong tersebut akan disediakan sup tulang....yang berminat sup,dijemput hadir bersama .

2 ulasan:

PAPA GOMO berkata...

DNA Anwar dijumpai melekit lekit di tempat kejadian liwat berlaku http://www.papagomo.com/2009/11/terkini-dna-anwar-masih-melekit-di.html

armouris berkata...

info tentang kebaikan cara sembelih kat sini - Kelebihan Menyembelih Binatang

Related Posts with Thumbnails