Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Isnin, 24 Ogos 2009

DUN KEDAH MUNGKIN BUBAR? - malaysiakini


Apakah keadaan di Kedah akan berlaku seperti di Perak?Apakah mungkin akan berlaku pembubaran DUN ataupun terus dikekalkan dengan pertukaran kerajaan dengan pengambil alihan BN sebagaimana berlaku seperti di Perak.Apakah mungkin,keadaannya sedikit licik dengan mengambil Speaker dalam golongan yang bersama dengan Radzi Lunas?

Setakat sekarang,sms yang diterima adalah 50-50.Perkara ini disebabkan ada tangan2 ghaib yang cuba mempertahankan daripada berlakunya pembubaran DUN Kedah...pelbagai perkara boleh berlaku,pelbagai andaian boleh dibuat...apa yang pasti.Kedah pastinya dalam keadaan kritikal sekarang

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails