Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Sabtu, 16 Ogos 2008

Penamaan calon P-44 & Perjumpaan Bloggers

Penamaan calon pilihanraya kecil hari ini adalah yang terhebat dalam sejarah malaya....bayangkan dalam lokasi yang menempatkan penyokong Pakatan Rakyat dengan kehadiran ratusan ribu manusia di anggarkan antara 100-150ribu lautan manusia....


Aku dah rasakan pilihanraya kali ini akan membuktikan kepada KERAjaan yang ada sekarang ini bahawa rakyat akan menggunakan saluran mengundi pada PRK ini untuk menobat seorang Ahli Parlimen,Ketua Pembangkang & Bakal Perdana Menteri Malaysia yang ke-6....


Ini adalah kemahuan rakyat...ini adalah tuntutan bangsa...ini adalah tuntutan umat yang mahukan keadilan,ketelusan serta pemerintahan yang akan menjadikan malaysia sebagai sebuah negara yang akan di nobatkan dengan 1 kecemerlangan serta bermaruah...


Percayalah...pertembungan kali ini bukan sahaja menentukan Ahli Parlimen kawasan...ianya pertembungan menentukan masa depan rakyat...mengangkat akidah & kemulian Islam di samping menjaga hak penganut agama lain...maruah bangsa...bahkan kesenangan yang akan di kecapi seluruh rakyat dengan mengangkat kecemerlangan dalam ekonomi negara...


Apakah rakyat lebih bersedia mengemis di bumi sendiri secara tidak sedar menjadi hamba kepada kerajaan yang sedia ada di beri amanah & mandat selama 50 tahun...apakah kita masih mahu menjadikan nasib masa depan generasi akan datang dengan nasib yang lebih teruk daripada apa yang kita rasai?


Jawapan hanya di tangan pengundi Permatang Pauh serta kebijaksanaan,moral & semangat yang tinggi oleh petugas jentera PR...oleh yang demikian...nilaikan apa yang sepatutnya kita fahami dari luahan hati anak muda seperti aku ini...


Pada Jam 3 petang seperti yang di janjikan...perjumpaan para bloggers pro-re4mac...ramai nama2 besar dalam dunia bloggers seperti aris,matsamankati,zorro,matcomot,perisik rakyat,ummi,hijat penang @ panjang,Chegu Bard,acidburn & beberapa lagi nama yang aku rasa...kempen PRK permatang pauh akan mendapat liputan meluas dalam blog mereka secara pantas..orang malaya zaman penjajah dulu kata up to date...


Pada Abang bakar A.K.A penarik beca di doakan moga sembuh dari demam...salam bro kami terima...begitu juga dengan adam trade Al-Banjari online...muffin Tn Haji memang umppphh...Buat Black,Susanloone yang terpaksa ke Island (Penang) kerana ada urusan penting...tq kerna sudi phone tanyakan keadaan kami di tempat gathering...Buat Cikgu WARTAWAN RASMI LAMAN REFORMASI...walaupun dok tel byk kali nak mai...bila kena mengadap komputer nk updatekan picture dlm blog 'wrlr' sepanjang proses penamaan calon...kenyang perut saya hentam nasi bahagian cikgu...hehehe....cuma cucumatkilau saja tak sampai...mungkin jalan jem punya pasai kot...hehehe...Abang Anuar UMNOREFORM harap2 sembuh dari sakit jantung...thanks hubungi bard...kak nora,hopefully sukses


Kepada Cyber Trooper BN....jaga2 naaa....kami kali nih akan bongkar ceta anda semua dalam penipuan sepanjang kempen PRK nih dalam blog kami...jangan dok menipu byk sgt naaaaa....takot sama tuhan naaa...jaga hampa......nanti azab ALLAH teruk tau...


Matcomot,Perisik Rakyat,Abang Aris,Zorro hati2 pulang ker kl....jumpa 20hb nih...yang berkampung di Permatang Pauh...do ur good job... arios amigos...wallahualam
Korang klik la link nih...kenapa aku cakap 100-150ribu orang penyokong PR...

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

First, Some History: For the past couple of months, my computer has been BSODing after being idle with the top closed after 10-20 minutes Today, I installed Kaspersky Antivirus, Here where the real trouble begins, the computer kept freezing and BSODing on me, I kept having to turn it off by the power button, now the computer won't even go past the dell boot screen, it says "Internal HDD Not Found" and makes loads of loud beeping noises. I have windows XP and a Dell Laptop which I got back in August. [url=http://gordoarsnaui.com]santoramaa[/url]

Related Posts with Thumbnails