Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Khamis, 14 Ogos 2008

MUSA HASSAN Masuk IJN..




Satu maklumat yang baru diterima. Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hasan telah dimasukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) jam 11.00 pagi tadi.



Aku nk doakan semoga dia sehat elok2 senang sikit nanti kita nk tgk drama saman menyaman nih nk jd mcm mana....aku teringin nak tgk ending nanti...



Bila la bley aku tgk Sivaji The Boss

4 ulasan:

matcomot berkata...

nak antar dia p jail ke p dok kat zoo?

aloha2 berkata...

matcomot...

jenis gelaran bunyi nk mcm hewan nih...agak2 hang....?

*aku tgh sembang ngan tiungman..hehehe

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

salam aloha2...don wori, jangan risau, Sivaji the boss dah aku siap burn 'khas' untuk hang..cuma dalam proses printing cover dia saja..Lepaih ni bleh tengok puaih2..subtitle ada bleh paham punyoo..

aloha2 berkata...

Hijat Penang @ Panjang...

jgn silap burn ya...nanti bukan sivaji the boss plak...hehehe

Related Posts with Thumbnails