Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Ahad, 10 Ogos 2008

PERJUMPAAN BLOGGERS REFORMASI !!!

Salam,

Di kesempatan PRK Permatang Pauh,ramai teman2 Bloggers reformasi yg akan berkampung di Pmtg Pauh...dengan rasa penuh rendah diri memohon teman2 bloggers pro-reformis untuk perjumpaan biasa seperti berikut:-


Tarikh : 16 ogos 2008

Jam : 3 petang

Tempat :Warung Unit Ehsan Samagagah,Pmtg Pasir,Pmtg Pauh (tepi Bilik Gerakan Utama AMK Pusat)


*Highway dari selatan EXIT Permatang Pauh (traffic Light) Turn Kanan,lebih kurang 100 meter belah kiri


*Highway dari utara EXIT Permatang Pauh Turn Kiri,lebih kurang 100 meter belah kiri

Dalam 100 meter di sebelah kiri,anda boleh melihat banner 'Unit Ehsan Pulau Pinang' di tepi simpang tepi jalan...di situlah lokasinya....Harap maklum


Confirmation boleh la di buat dengan catatan ulasan di bawah...TQ


Bagi yang nk bawa buah ker...apa2 juadah ker...di alu2 kan...hehehe...moga murah rezeki anda..Amin

11 ulasan:

HAIRIE berkata...

Salam Aloha2,
Blog rencanarakyat.blogspot telah di upgrade ke www.rencanarakyat.com
Sila ambil perhatian..
T.Kasih

anakraja@rencanarayat

aloha2 berkata...

bro hairie...

salam...ok,akan di ambil perhatian...upgrade kepada domain sendiri...perkembangan yang baik...

matcomot berkata...

16.8 tu birthday aku......aku pun nak kek mcm dato sri anwar juga

Adam Trade berkata...

salam saudara aloha. Ana akan hantar orang ana pada petang jumaat untuk menyampaikan sumbangan ikhlas ana 500 muffin utara bagi kegunaan majlis tersebut. Mohon dapat berikan nombor telefon untuk dihubungi kelak. Emailkan no. tel itu ke albanjari_online@yahoo.com. Ana bimbang jika ana yang menghantarnya mungkin lewat. So staff ana yang akan berusaha bagi pihak ana. Harap maklum. Tel ana : 012-402 6129

al-BANJARI ONLINE bagi pihak ADAM TRADE

macy berkata...

C u there bro,
thanks.

From: AsidBurn aka TBone PKR.

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

Salam Perjuangan, Salam Reformasi...saya juga akan turut meng'hadir'kan diri pada hari tersebut..

bebas berkata...

JUMPA DI SANA...MAKANAN DI SEDIAKAN KE?HUHUHUH

matsamankati berkata...

pasal makan, kita makan apa yang ada. Mineral water aku rasa ada banyak. Laksam...matcomot sponsor.

aloha2 berkata...

Matcomot...
hehe...bukan takat sebiji kek...abg adam bg 500 biji...jenuh kunyah la...bgtau edisham...tq mineral water

adam trade...
moga Allah yg balas sumbangan tuh...

macy...
jumpa u nanti...u mau bawa apa?sambal uncle ke?sedap wooo

Hijat penang @ panjang...
T.kasih la atas kesudian mai...t.kasih juga la duit sumbangan tuh...

bebas...
Alangkah indahnya jika datang berbekalkan makanan...mempelbagaikan juadah...

Matsamankati...
abang mat...gamak laksam tuh tak cukup kuah...kita tokok ayaq mineral....hehehe

MacyKoh berkata...

OK, walaupun uncle dah ada kat china sekarang, Sambal 1 tetap akan sampai....hehee.

matcomot berkata...

boria anak tanjung jangan lupa

Related Posts with Thumbnails