Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Sabtu, 4 April 2009

TERKINI...HOT..HOT..BKT SELAMBAU - malaysiakini

Terkini...

Nadarajan Naib Presiden PPP yang juga Pengerusi Perhubungan PPP Kedah keluar parti dan menyertai PKR bersama lebih 6ribu ahli PPP

Mereka juga membubarkan 5 Bahagian PPP iaitu Kulim,Alor Setar,Kuala Kedah,Pokok Sena & Baling.lebih 62 cawangan mereka juga di bubarkan


--Sent from my mobile device

3 ulasan:

kamal berkata...

TAK HOT PUN....PARTI NAK MAMPOS ANWAR SAPU...UMNO LAGI LA TAK HINGIN

mau Ushar Kuat berkata...

umno nak hingin lagu mana...??? india la kawan bukannya melayu mamak...apa daaa...6ribu masuk PKR..pemilihan akan datang PKR..silap2 haribulan Anwar pun boleh bungkuih dengan pemilihan dari akar umbi boleh pilih sapa pun dari cawangan hinggakan ke Pusat...mau jaga...hah!

Tanpa Nama berkata...

Intercombase - fine translation text in different fields more than 140 languages. Business Translation, Medical Translation, Legal Translation - first class professional work at a reasonable cost .

Indonesian Translation - [url=http://www.intercombase.com]French[/url]

Related Posts with Thumbnails