Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Khamis, 2 April 2009

REPOT DAH BUAT - malaysiakini
Pada pukul 10.06 minit malam tadi satu laporan polis telah di buat di BALAI POLIS KUALA MUDA.Report tersebut di lakukan oleh HJ ABDUL LATIF B NAT NOOR di iringi oleh TIMBALAN KETUA AMK MALAYSIA(FARIZ MUSA).HJ ABDUL LATIF telah meluahkan rasa tidak puas hati beliau kepada SPR ketika di temu ramah oleh wartawan sebentar tadi.Beliau berasa amat kecewa ada pihak menggunakan alamat rumah beliau tanpa kebenarannya selama ini.Di dalam rumah HJ ABDUL LATIF terdapat 40 orang yang tidak di kenali yang menggunakan alamat rumah beliau.Di rumah tersebut hanya beliau dan isteri sahaja yang mengundi,tegas beliau.
TIMBALAN KETUA AMK MALAYSIA(FARIZ MUSA) pula mengatakan AMK dan PARTI KEADILAN RAKYAT ada hak untuk membuat analisis dan sistem sehingga mengesan pengundi hantu,katanya lagi SPR telah di gunakan oleh pihak tertentu untuk mendapat kuasa dan menang pilihanraya.Jesteru itu FARIZ MUSA menyeru agar SPR TELUS dan MEMBERSIHKN SENARAI PEMILIH sebelum PILIHANRAYA 7 april 2009. HARI INI PULA AKAN DI ADAKAN PENYERAHAN MEMORANDUM KEPADA SPR DI PEJABAT DAERAH KUALA MUDA. SEMUA PENYOKONG PAKATAN RAKYAT DI JEMPUT

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails