Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Rabu, 1 April 2009

PEMECAH BERITA BUKIT SELAMBAU - malaysiakini

Blog penyokong untuk calon bebas di bukit selambau mencabar blog penyokong Pakatan Rakyat.Kira ramai juga dari pelbagai latar belakang politik yang minat mengetahui cerita di sebalik 3 kawasan PRK ini yer...alahai...hehehe

http://undimejaranuar.blogspot.com/2009/04/fitnah-yang-nyata.html

4 ulasan:

Hijat Panjang... berkata...

biase laa..dah nama blog aku dok di tangga teratas dalam KedahLanie..!!! Tu yang top sangat tu...walhal tak up to date tera mana pun...la ni pun bukan dok ada di Bukit Selambau...

penyokong PR berkata...

bukan setakat Pakatan Rakyat di serang di 3 PRK ni, blogger pun kena ATTACK jugak...hampeh betoi...dah tu BEBAS pun attack sama naik dengan BN...

Selamat Selambau berkata...

Hijat,
faham & mengerti maksud FITNAH.
Aku tak nak hang tanggung DOSA, dalam hal ni, hang elok buat apa yang aku nasihat. Demi kebaikan Hang dan CALON BEBAS BUKIT SELAMBAU LAMBANG TELEFON. Bukan apa, nak politik pun biaq kena cara. Jangan main hentam ikut suka.

Hang nak hentam BN ka, MIC ka, Sami Velo ka AKU TAK DA KAITAN. Tapi, kalau sampai hentam BEBAS, nampak sangat terdesak. Mejar Anuar tu 100% malahan 101% dia pakai duit dia sendiri.

Tak baguih la hangpa guna pendekatan FITNAH dia, sebab dia tak da sapa-sapa yang back-up ... lainlah Pakatan Rakyat, katanya ada "orang luar negara" asyik dok bantu dana. Tak pa la.

Jadi, jangan buat bagi panjang cerita beb! MENGAKU lebih mulia dari KAKU lepas kena sesuatu yang "diluar jangkaan" minda hang! ...

Hijat Panjang... berkata...

salam Selamat Selambau,

Aku cabar hang tunjukkan bukti, sapa dia orang luaq yang sponsor dana PKR..??? Ni pun dah kira FITNAH...hang pandai nooo..nak suruh aku mintak maap la, tarik balik FITNAH la..hang pandai FITNAH kat PKR takpa??? Mana bukti kata PKR dapat dana dari luaq..???

Hang jangan main-main, nak kejut orang deraih..hang FITNAH dah PKR ni, hang ingat boleh ka..???

Related Posts with Thumbnails