Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Selasa, 5 Ogos 2008

SAH!!!Saiful Bukhari Tidak Di Liwat!

Alhamdulillah,

Aku baru nk keluar...tetapi tiba2 informer dah hubungi untuk aku update...si mangkok Seyey Fool tiada kesan liwat....Laporan HKL sendiri...sekarang depa dalam usaha untuk paksa HKL ubah laporan agar menunjukkan Seyey Fool di liwat...

Ni Link dalam malaysiakini yang mengikuti deligasi Ketua Wanita PKR yang juga Ahli Parlimen Ampang YB Pn. Zuraidah menuju ker HKL memberi 10 jambak bunga kepada petugas2 HKL yang hingga sekarang pertahankan Laporan mula TIADA KESAN LIWAT...patutla tak keluar report lagi...

Jadi,benarla khabar angin yang aku terima daripada seorang individu yang mengesahkan si mangkok tuh dapat RM2.5juta dalam akaun CIMB Branch di Johor...patut la Lembaga Hasil yang nk hantar surat cukai tetiba tak jadi takut jadi isu budak umur 23 ada RM2.5juta dalam akaun

Ni Link dalam Malaysiakini

http://www.malaysiakini.tv/video/16114.html

ni plak blog YB Ampang

http://www.p99ampang.com/

aku nak bergegas ker Tmn Cermai...bye...jumpa lagi...adios...amigos

4 ulasan:

SeTia berkata...

salam sdr aloha2..si saifool ni dapat bnyak tu punya duit kira orait laa..mungkin duit swiss-cash yang kena beku dia dapat kott...??? Yaa..Mari,Mari..kita bongkar satu malaya semua akaun peribadi dia dgn uncle Pet dia..akan terjojol keluar kemaluan mereka nanti..

macy berkata...

Ada kemungkinan BN's nak tarik kesimpatian orang ramai, diapa turun Saiful yang diakui diliwat tu??? hahaa..... kalo turun dia pun bagus juga, kita dapat tahu dari vote yang dia dapat tu, ia menunjukkan kepercayaan pada rakyat bahawa dia diliwat tu % tinggi atau rendah....conform dia kalah, dan diliwat balik BN....wahkakaa...

SeTia berkata...

salam aloha2..betoi..!! Si Saifool tu masih DARA..!!! Bukan taruna.. ni dia http://www.tranungkite.net/v7/modules.php?name=News&file=article&sid=13931&mode=thread&order=0&thold=0

Tanpa Nama berkata...

ups sorry delete plz [url=http://duhum.com].[/url]

Related Posts with Thumbnails