Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Sabtu, 30 Ogos 2008

Cuti Update Blog

Salam,


Aku ada di kl...niat di hati nak berjumpa dgn Ust Ramlang Porigi...tapi atas beberapa hal yang mgkin mendatangkan masalah keselamatan kepada Ust...aku hanya SmS pada Ust...aku esok nk gerak ke kelantan esok...jadi skrg pn dh lewat...sj aku pinjam kan kejap nk inform aku x dpt nk update blog sampai hari selasa depan,kes keta estima member aku kena pecah & laptop hilang..aku dh tak berani nk bawa laptop...tapi..............


Byk ceta aku nk sampaikan mengenai perihal yang tidak mahu berlaku serta mengenai sikit kronologi PRK Pmtg Pauh...mgkin waktu aku nak update,dh berlaku pesta lompat melompat....sapa tahukan?indahnya 48 lokasi yang luas di malaysia nih ye....hehehe...


Member aku dh nk guna laptop dia...so...tggu berita gembira & ceta dari aku yeee...bubye...wassalam

10 ulasan:

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

Salam Aloha2...

Tu la pasal..pi la register lekaih blekberry hang tu dgn celcom..tak silap aku ada ushar dalam star, promotion la ni rm38 saja sebulan..apa barang sngat rm38..celah gigi a.k.a blu-tooth hang saja laa...hahaha

sya berkata...

jangan cuti lama-lama haaaa....kerja mesti jalan!blekberry tu kalau tak g register simpan kat rumah je la...hehehe..jangan marah haaaa...

sya berkata...

LUPA PULAK NAK UCAP SELAMAT BERPUASA,DAN SEMOGA RAMADHAN KALI INI AKAN MEMPERBAIKKAN DIRI KITA...DATANG IPOH BAGITAHU BOLEH RASA NASI AYAM BAIK PUNYA....HEHEH

radenjowo berkata...

malaysiabiz,

aku ambik kesempatan nak ucap selamat menyambut Bulan Ramadhan, bulan yang puasa.

Salam dari
No2umno

imah berkata...

Salam,

Saya hanya nak cadangkan supaya sdr boleh buat ubahsuai imej video supaya tidak terkeluar drp sidebar dan bertindih dengan post, yang mengganggu tulisan dalam post.

Sdr boleh kecilkan sikit imej video bersamaan dengan saiz sidebar atau boleh juga besarkan saiz sidebar supaya selaras dengan saiz video.

Terima kasih.

MERDEKA!!!

bebas berkata...

keta sapa pulak kena pecah?selamat menyambut hari merdeka yang terakhir di bawah kerajaan bee end.

ariosamigos berkata...

hai......... hang jumppa ust nak bersumpah juga ka.......
jangan kawan
satni jd sesumpah lak.....hikhikhik
selamat berposa

MacyKoh berkata...

aLO, SORRY HECK SINI KEJAP..hehee.

Ada siapa2 atau bro, boleh bagi sikit pandangan "kenapa kita join political parties?"

Bagi sikit pandangan dan pls email ke asidburn@live.com

Terima kasih dan selamat berpuasa.

Hijat Penang @ Panjang. berkata...

Salam bro Aloha2...

Haii..lamonyer ko tak apdet blog nih..ko pi mane? Pi deal AP-AP Be-enD mai PR dgn Pak Sheikh ka?? Dengaq dah puloh2 Lemon dok isi borang nak join misi PR ke Putrajaya..??

matcomot berkata...

uikssss dah balik penang pun belum update blog lagi?hang melnecong ke lain ka?

Related Posts with Thumbnails