Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Khamis, 23 Julai 2009

MARI MENGISI MINYAK SAMBIL MENDAPAT BONUS - malaysiakini

PROJEK USAHAWAN RAKYAT
"ISI MINYAK ANDA JUGA TURUT DAPAT WANG"
MALAH ANDA BERPELUANG JADI JUTAWAN


Sungguh mengejutkan, dalam masa dua hari sahaja iklan kami dipaparkan, lebih daripada 200 orang pembaca telah membuat pendaftaran bagi menyertai projek ini. Malah kami menerima pendaftaran dari semua negeri di Malaysia. Tahniah diucapkan kepada mereka yang sudah mendaftar. Tunggu arahan seterusnya untuk urusan pembayaran RM168 (Sem.Msia) dan RM180 (Sbh & Swk). Anda akan mendapat Kad Petronas dibawah yang mempunyai nilai belian PETROL sebanyak RM50, Kad Shooping di Giant, Mydin, Kamdar dan lain-lain lagi. Serta kad Kesihatan yang akan dihantar terus ke alamat anda. Kemaskini database pendaftaran sedang dilakukan. Bagi anda yang tidak mendapat SMS daripada pihak kami dalam masa 48 Jam, sila hantar semula [Nama_Alamat_Kad Pengenalan] anda untuk tujuan semakan.


Smskan [Nama_Alamat_Kad Pengenalan] di no +6 012-477 5588 untuk pendaftaran

2 ulasan:

Din Binjai berkata...

duit duit....di mana kau duit..

Hijat Panjang... berkata...

bro...hang bukan ANTI Minyak Petronas ka..??? Bukan hang musti boh minyak Caltex saja...??? Musykil aku...Hmmmm...

Related Posts with Thumbnails