Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Isnin, 23 Mac 2009

YUSMADI HARUS BELA FAIRUS - malaysiakini

Setelah Yusmadi yang juga Ahli Parlimen Balik Pulau pernah mempertahankan beliau di dalam Malaysiakini bahawa Fairus yang pada waktu itu masih sebagai Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang 1 yang kononnya di fitnah,beliau di minta sekali lagi tanpa merasa sangsi & berbelah bahagi menyatakan pendirian.Dalam keadaan ini sudah pastinya Fairus yang sekarang ini selaku ADUN Penanti memerlukan pembelaan.

Oleh itu,kenyataan beliau sebelum ini selayaknya Ahli Parlimen muda itu mempertahankan & membelanya.Di sini juga di pamerkan cabaran yang di tulis sebelum ini dan wartawan perlulah berkejar beliau selaku Ketua AMK P.Pinang mencari apa pula alasan kali ini apabila Fairus telah melepaskan jawatan.Apakah jawapan beliau sama kononnya Fairus di fitnah?Alahaifairus Dan Aloha2

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails