Sewaktu hendak membuat bendang, kerbaulah dikerah tenaganya menggalas tenggala menarik bajak. Berpeluh si kerbau berlumpur comot.

Kalau lambat dijerkah kalau malas dibelasah, birat bontot dibedal sang tuan.Kucing siam di rumah rileks saja tidur, makan, menggesel dan menggebukan bulu..

Bila padi masak dan menampakkan hasil, sang tuan membeli makanan sedap-sedap untuk si kucing siam, dipeluk diciumlah kucing siam yang semakin gedempol itu..

Kerbau kerbaulah juga..di kandang haring, makan rumput kuah lumpur dan tetap dibedal... -Kulupsakah

Layan Dulu Sih

UNDANG-UNDANG RIMBA DI CABUL BN & UMNO,RAKYAT TAK BODOH LA WEIIIII !!!!

Nak Relek Klik Kat Video Bawah

PC CM & PEMUDA PR P.PINANG

Selasa, 10 Februari 2009

Hot......Hot...Hot...Berita Dari Perak - malaysiakini

Y.A.B Datuk Seri Nizar Menteri Besar Perak akan ke Pejabatnya menjalankan tugas-tugas pentadbiran seperti biasa....Di Pejabat SUK pasukan FRU sudah mengelilingi seolah-olah DS Nizar Jeneral yang akan menawan markas perang musuh....kah....kah...kah...kah...kah....

Terkini JugaJamaluddin & Osman Jailu tidak hadir ke mahkamah,Hakim sudah mengeluarkan waran tangkap terhadap mereka....mana mau lari ha?kah...kah...kah...kah...kah...kah..kah...Confirm mamat 2 ekor tuh akan ambil MC hari nih,alasan sakit-sakit...kah..kah...kah...kah...kah...Laporan dari ipoh oleh zul mamak penang

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails